VEB erkend

Met een VEB erkend installateur weet u dat het goed zit.

Deskundig Advies

Met onze kennis en ervaring voorzien we van het beste beveiligingsadvies.

Maatoplossingen

Elk beveiligingsplan is aangepast aan uw unieke situatie en behoeften.

Snelle Service

Wij staan klaar om u te ondersteunen met een snelle en efficiënte service.

Hulp Nodig?

Klantenservice 010 7410707.
Maandag – vrijdag | 09:00 tot 17:00u.

Wat is een VEB erkend technisch beveiligingsinstallateur?

Dit zijn bedrijven die adviseren en installeren overeenkomstig de VRKI 2.0 en kunnen de beveiligingsmaatregelen uitvoeren of afstemmen met overige VEB-beveiligingsbedrijven. Ze voldoen aan de wettelijke eisen van de Wet PBR en aan de VEB 4 Kwaliteitsregeling. Ze geven beveiligingscertificaten en opleverbewijzen af voor uw verzekeraar.
erkend alarminstallateur

Garant staan voor betrouwbaarheid.

In de wet PBR zijn wettelijke eisen gesteld aan particuliere beveiligingsorganisaties en bedrijven die zich bezighouden met installatie en onderhoud van alarmapparatuur. Eén van de eisen die gesteld wordt is een bewijs van betrouwbaarheid welke een stapje verder gaat dan een bewijs van goed gedrag. Als u alles wil weten over de wet PBR klik dan op de volgende link wet PBR

Garant staan voor kennis, kunde en kwaliteit.

Ook worden er specifieke opleidingseisen gesteld aan beveiligingsmonteurs en adviseurs. Het gaat dan om wet en regelgeving, installatie voorschriften en product specifieke kennis. Om de kwaliteit te waarborgen worden er jaarlijkse kwaliteit audits afgenomen op door ons gemaakte beveiligingsinstallaties. Inbraakbeveiliging is een vak apart, wij doen dit dan ook met veel enthousiasme en passie voor het vak.

Met Focusopbeveiliging.nl kiest u voor gemoedsrust, wetende dat uw bedrijf beveiligd is door een VEB erkend beveiligingsbedrijf met de meest geavanceerde en betrouwbare systemen op de markt.

Laat ons vandaag nog de zorgen over uw bedrijfsveiligheid wegnemen!

Risicoanalyse gesprek!

Het is tijd om actie te ondernemen voor de veiligheid van uw bedrijf. Neem vandaag nog contact op met Focusopbeveiliging.nl voor een gratis risico analyse. We bespreken graag uw specifieke behoeften en laten zien hoe onze alarmsystemen uw bedrijf kunnen transformeren in een veilige, beveiligde omgeving.