Particuliere Alarm Centrale (PAC)

Meldkamer in de volksmond, welke zorgt voor snelle en adequate alarmopvolging bij inbraak.

Deskundig Advies

Met onze kennis en ervaring voorzien we van het beste beveiligingsadvies.

Maatoplossingen

Elk beveiligingsplan is aangepast aan uw unieke situatie en behoeften.

Snelle Service

Wij staan klaar om u te ondersteunen met een snelle en efficiënte service.

Hulp Nodig?

Klantenservice 010 7410707.
Maandag – vrijdag | 09:00 tot 17:00u.

Vertrouw op snelle interventie tijdens inbraak

Wilt u kunnen vertrouwen op goed opgeleide centralisten die 24/7 uw beveiligingssystemen  monitoren, om snel volgens het juiste protocol te kunnen handelen wanneer dat nodig is? Ook dat is mogelijk met Focus op beveiliging. Wij werken samen met (PAC`s) particuliere alarmcentrales die deze diensten aanbieden. Waar de afgesproken processen continu worden bewaakt. Eventuele acties worden ondernomen volgens de geldende richtlijnen. Zelfs directe inzet van politie.

Op maat gemaakt meldkamer contracten.

Onze meldkamer partners weten als geen ander dat beveiligen maatwerk is en dat er regelmatig specifieke opvolgingsprotocollen wenselijk zijn. Het optimaal functioneren van uw beveiligingssysteem is een samenspel van gebruiker, installateur en meldkamer. Bij focusopbeveiliging zorgen we niet alleen voor het perfect functioneren van uw apparatuur maar ook voor de afstemming tussen, gebruiker en meldkamer.

U heeft een alarm-app waarom dan nog een meldkamer?

Als u 27/7 op uw telefoon kijkt en niet in slaap valt dan is het misschien een alternatief. Bij een PAC  zitten er goed opgeleide centralisten 24/7 uw beveiligingssysteem te monitoren, niet alleen of er alarm is maar ook of het systeem nog wel bereikbaar is en of de back-up accu nog wel oké is. Als er dan iets aan de hand is zullen ze contact met u opnemen en als u niet bereikbaar bent bellen ze de volgende op de bellijst en zo door, ook kan een centralist in sommige gevallen direct politie aansturen (prio1). Een meldkamer kost geld maar is een echte upgrade van uw beveiliging.

Meldkamercontract voor uw verzekering AT1, AT2 en AT3

AT staat dan voor alarmtransmissie, niveau AT1 is de laagste en AT3 het hoogst. Als u een alarmsysteem met een certificaat of opleverbewijs nodig heeft voor uw verzekering dan gelden er strenge eisen aan de verbinding met de PAC. Deze eisen gaan over de kwaliteit van de verbinding, eventuele back-up verbinding naar de PAC en de frequentie van de controle meldingen. De apparatuur bij de meldkamer en uw alarmsysteem voldoen aan strengen Europese normen. Het mag voor zich spreken dat de verbinding met de PAC de ruggengraat is van snelle adequate  alarmopvolging.

Risicoanalyse gesprek!

Het is tijd om actie te ondernemen voor de veiligheid van uw bedrijf. Neem vandaag nog contact op met Focusopbeveiliging.nl voor een gratis risico analyse. We bespreken graag uw specifieke behoeften en laten zien hoe onze alarmsystemen uw bedrijf kunnen transformeren in een veilige, beveiligde omgeving.