Camerabewaking voor bedrijven

24/7 weten wat er gebeurt met camerabewaking

Camerabewaking voor bedrijven

24/7 weten wat er gebeurt met camerabewaking

Zicht op uw bedrijf

Camerabewaking werkt preventief tegen schade en criminaliteit, omdat criminelen niet graag op beeld herkend worden. Passend bij uw bedrijf en volgens de laatste wetgeving helpen we u de juiste keuze te maken voor camerabeveiliging. Zodat professionele camerabeelden werkelijk doen wat u ervan verwacht, wanneer dat onverhoopt nodig is. Dankzij slimme camerabewaking heeft u geen zorgen meer over de veiligheid in en om uw bedrijfspand.
gecertificeerd-alarmsysteem icoon

Erkend installateur

VEB erkend beveiligingsinstallateur en VCA gecertificeerd

onderhoud-alarmsysteem-4

Slim onderhoud

Slimme service op afstand een fikse besparing op uw servicekosten 
meldkamer-icoon-2

24/7 meldkamer

Camerabeelden via live view door zetten naar politie.
beveiligingscamera installeren

Camerabewaking voor bedrijven

Waarom camerabewaking een goede investering is voor bedrijven.

 • Omdat zichtbare aanwezigheid van camerabewaking preventief werkt.
 • In één oogopslag een heel terrein kunnen overzien.
 • Gedetailleerde  vastleggen van incidenten.
 • Altijd real time mee kunnen kijken op uw smartphone of tablet.
 • Verhoogd het gevoel van veiligheid, van u en uw medewerkers.

Scherpe camerabeelden

Met ons specialisme weten we waar beelden aan moeten voldoen om strafbare feiten te bewijzen. Zodat u er ook echt rechten aan kunt ontlenen. Daarvoor stellen we samen vast wat voor uw bedrijf belangrijk is om vast te leggen. Focus op beveiliging richt de camerabewaking altijd op maat in. Heeft u al bewakingscamera’s, maar twijfelt u of de bewakingsbeelden duidelijk en scherp genoeg zijn? Dan komen we de camerabeelden beoordelen op bruikbaarheid.
exelent-camera-toezicht

Slimme bewakingscamera's

slimme-bewakingscamera's
Slimme thermische camera

Slimme bewakingscamera's

Onze slimme  camera’s beschikken over gavanceerde Ai en algoritme die haarfijn analyseren wat de bron van beweging is. Ze maken nauwkeurig onderscheid tussen voertuigen, dieren en mensen. 

Daarnaast zijn er mogelijkheden voor kentekenherkenning, people counting, heat mapping, line crossing en gebied betreding. Al deze slimme, innoatvatieve technieken zijn er om uw werkomgeving veiliger en efficienter te maken. 

Erkend installateur

Camerabewaking installateur

Erkend installateur 

Al onze camerabewaking systemen monteren wij zelf met zorg en toewijding.

 • Eigen proffecionele montage dienst. 
 • VEB erkend beveiligingsinstallateur
 • VCA gecertificeerd 
 • Ook garantie op de installatie werkzaamheden.
 • Stof afzuiging tijdens gaten boren.  
 • Bewijs van betrouwbaarheid (justitie) wet PBR
 • Persoonlijke uitleg

Focus op beveiliging is een VEB-erkend beveiligingsbedrijf en bovendien VCA gecertificeerd. Daarmee kunt u vertrouwen op de veilige installatie en goede werking van onze bewakingscamera’s. De regelgeving van de autoriteit persoonsgegevens. houden we nauwlettend in de gaten. Want op het maken van videobeelden zijn strenge, complexe en steeds veranderende privacyregels van toepassing. We kijken dan ook net even verder als we uw bedrijfsgebouw komen bezichtigen.

Projecten van klanten

dak camera
Hofman Accountants
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Title of thse project

Dak-camera
Voor Hofman Accountants in Vlaardingen hebben wij de verouderde cctv installatie vervangen. De uitdaging voor ons was dat het hier een monumentaal pand betrof en we een hoge overzichts camera op het dak moesten plaatsen. 


gscamera in vlaardingen
Epicor Components BV
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Title of thse project

CCTV vervangen in oud bankgebouw

Voor Epicor Components BV hebben we de oude CCTV installatie mogen upgrade naar nieuwe een standaard met verre gaande intergratie mogelijkheden. Voor deze opdracht zijn diverse camera technieken gebruikt om tot een mooi eindresultaat  te komen.


arte beveiligingscamera
Hoveniersbedrijf Tim Kok
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Title of thse project

Zwarte bewakingscamera's

Voor hoveniersbedrijf Tim Kok in

Hoogvliet werd ons gevraagd om bewakingscamera's te plaatsen maar rekening te houden met de kleurstelling van het nieuwbouwpand en de industriele look en feeling van het geheel. 

camerabewaking rotterdamcamerabewaking appartementen rotterdam
Stichting Thuis in West1
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Stichting Thuis in West2

Portieken en hangjongeren
Stichting thuis in west en bovengelegen apartementen kwamen bij ons met de vraag wat ze tegen de overlast van hangjongeren konden doen. Na het plaatsen van camera's in de portieken en camera toezicht boordjes op de muren was de overlast snel voorbij. 


 Google reviews van klanten

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Goede dienstverlening , grondig en vakkundig.
De communicatie is altijd duidelijk en afspraken worden nagekomen! 
Marwan M.C.T.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Prima bedrijf, scherpe prijs, flexibiliteit bij afspraken, mooi afgewerkte producten. Kortom: aanbevolen! 

Cees van Breugel

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

We zijn zeer tevreden over camera's die geplaatst zijn. Alles is snel en netjes geplaatst met een duidelijke uitleg hoe alles werkt. Manuel weet wat hij doet, hij werkt netjes en zorgvuldig.

fara pretter

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Zeer tevreden over het werk, en ook heel goede nazorg, kan hem u gerust aanbevelen!  


Tim Kok
camerabewaking-onderhoud-op-afstand

Slim onderhoud

Buiten het jaarlijkse reguliere onderhoud kunnen wij met uw toestemming uw camera's ook op afstand beheren, uitlezen, updaten en wijzigen, via een beveiligde internetverbinding. Zo hoeven we u geen voorrijkosten te berekenen voor kleine aanpassingen aan uw camerabewaking. Dit levert u een  kostenbesparing op en zijn wij een stuk flexibeler in onze service planning.

Vertrouw op snelle interventie tijdens inbraak

meldkamer

Uw camerabewaking 24/7monitoren

Wilt u kunnen vertrouwen op goed opgeleide centralisten die 24/7 uw camerabeelden  monitoren, om snel volgens het juiste protocol te kunnen handelen wanneer dat nodig is? Ook dat is mogelijk met Focus op beveiliging. Wij werken samen met meldkamers die deze diensten aanbieden. Waar de afgesproken processen continu worden bewaakt. Eventuele acties worden ondernomen volgens de geldende richtlijnen. Denk aan directe inzet van

politie via live view.

De meest voorkomende bewakingscamera's

camerabewaking turret

Turret camera

De turret camera kenmerkt zich door een compacte behuizing waarbij de cameralens wordt beschermt door een vlakke kunststof beschermlens en heeft een separate IR led naast de lens voor nachtzicht. Deze turret camera vervangt in steeds meer gevallen de dome camera. Turret camera`s zijn er in diverse uitvoeringen:.:Ip en Analoog, binnen en buiten, verschillende kleuren, vaste of varifocale lenzen. De voordelen van turret camera`s:
 • Geen reflectie van de IR led bij nachtzicht
 • Ook vandalisme bestendig
 • Onze favorite camera
camerabewaking bullet

Bullet camera

De bullet camera kenmerkt zich door een grotere langwerpige behuizing waarbij de cameralens wordt beschermt door een vlakke kunststof beschermlens en heeft een separate IR led naast de lens voor nachtzicht.. Dome bullet camer`s zijn er in diverse uitvoeringen:Ip en Analoog, binnen en buiten, verschillende kleuren, vaste of varifocale lenzen, op afstand inzoomen, De voor van dome camera`s:
 • Oogt overduidelijk als een camera en werkt daardoor preventief.
 • Meestal geen extra montagebeugel nodig
 • De verstelbare zonneklep bij laagstaande zon
dome-camera-soort

Dome camera

De dome camera kenmerkt zich door een compacte behuizing waarbij de cameralens wordt beschermt door een kunststof transparante halve bol. Deze dome camera kennen we allemaal wel uit supermarkten en andere publieke plaatsen. Dome camera`s zijn er in diverse uitvoeringen:Ip en Analoog, binnen en buiten, verschillende kleuren, vaste of varifocale lenzen, PTZ kijkrichting op afstand veranderen. De voordelen van dome camera`s:

 • Voor dieven lastig te bepalen waar camera op gericht staat
 • De kunststof transparante bol beschermt tegen vandalisme
ptz-camera-rotterdam

PTZ camera

PTZ staat voor (pan/tilt/zoom) wat betekent dat deze camera op afstand bediend kan worden, de camera kan om zijn horizontale as draaien (pan) en over zijn verticale as kantelen (tilt) en de lens kan in- en uitzoomen (zoom). Deze camera is erg geliefd bij bewakingsdiensten en meldkamers. Deze camera is zeer geschikt voor het observeren van van groepen mensen. Zoals bij evenementen en voetbalwedstrijden, vooral de mogelijkheid om een individu te volgen en te kunnen inzoomen op zijn of haar gezicht is een uitkomst. Deze camera komt het best tot zijn recht op een bemande post. PTZ camera’s kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. De voordelen van PT camera`s:

 • Op afstand de camerapositie veranderen
 • Op afstand In- en uitzoomen


box-camera-soorten-bewakingscamera

Box camera

De box camera dankt zijn naam aan zijn vorm, letterlijk een box met een lens. Het is een echte maatwerk camera met veel mogelijkheden. Er is een groot arsenaal aan lenzen verkrijgbaar voor de meeste box camera’s. Dat maakt dat deze camera voor specifieke situaties ingezet kan worden. Het is een professionele camera die vroeger vaker gebruikt werd dan tegenwoordig. Uitvoeringen: Ip en Analoog, binnen en buiten, verschillende kleuren, vaste of zoom lenzen, De voordelen en nadelen van box camera`s:

 • Oogt overduidelijk als een camera en werkt daardoor preventief.
 • Veel keuze aan lenzen.
 • Zeer geschikt voor maatwerk.
  Thermische camera turret

  Thermische camera

  De thermische camera ook wel warmte beeld camera of infrarood camera genoemd. Alleen wordt met de laatste vaak IR nachtzicht bedoeld. Allen gebruiken infrarood licht om beeld te produceren alleen op verschillende infrarode golflengte. De meeste mensen die het hebben over een infrarood camera bedoelen IR nachtzicht hierover beschikken bijna alle beveiligingscamera’s. Terwijl een warmtebeeldcamera infrarode stralingswarmte omzet in een interpreteerbaar warmtebeeld, in kleur of zwart/wit dat maakt even niet uit het doel is

  • Indringers kunnen zich moeilijk verstoppen,
  • Kan nauwkeurig temperatuur meten
  • Maakt ook detectie van brand

    

  dome-camera-soort

  Dome camera

  De dome camera kenmerkt zich door een compacte behuizing waarbij de cameralens wordt beschermt door een kunststof transparante halve bol. Deze dome camera kennen we allemaal wel uit supermarkten en andere publieke plaatsen. Dome camera`s zijn er in diverse uitvoeringen:Ip en Analoog, binnen en buiten, verschillende kleuren, vaste of varifocale lenzen, PTZ kijkrichting op afstand veranderen. De voordelen van dome camera`s:

  • Voor dieven lastig te bepalen waar camera op gericht staat
  • De kunststof transparante bol beschermt tegen vandalisme
  camerabewaking turret

  Turret camera

  De turret camera kenmerkt zich door een compacte behuizing waarbij de cameralens wordt beschermt door een vlakke kunststof beschermlens en heeft een separate IR led naast de lens voor nachtzicht. Deze turret camera vervangt in steeds meer gevallen de dome camera. Turret camera`s zijn er in diverse uitvoeringen:.:Ip en Analoog, binnen en buiten, verschillende kleuren, vaste of varifocale lenzen. De voordelen van turret camera`s:
  • Geen reflectie van de IR led bij nachtzicht
  • Ook vandalisme bestendig
  • Onze favorite camera
  camerabewaking bullet

  Bullet camera

  De bullet camera kenmerkt zich door een grotere langwerpige behuizing waarbij de cameralens wordt beschermt door een vlakke kunststof beschermlens en heeft een separate IR led naast de lens voor nachtzicht.. Dome bullet camer`s zijn er in diverse uitvoeringen:Ip en Analoog, binnen en buiten, verschillende kleuren, vaste of varifocale lenzen, op afstand inzoomen, De voordelen van dome camera`s:
  • Oogt overduidelijk als een camera en werkt daardoor preventief.
  • Meestal geen extra montagebeugel nodig
  • De verstelbare zonneklep bij laagstaande zon
  box-camera-soorten-bewakingscamera

  Box camera

  De box camera dankt zijn naam aan zijn vorm, letterlijk een box met een lens. Het is een echte maatwerk camera met veel mogelijkheden. Er is een groot arsenaal aan lenzen verkrijgbaar voor de meeste box camera’s. Dat maakt dat deze camera voor specifieke situaties ingezet kan worden. Het is een professionele camera die vroeger vaker gebruikt werd dan tegenwoordig. Uitvoeringen: Ip en Analoog, binnen en buiten, verschillende kleuren, vaste of zoom lenzen, De voordelen van box camera`s:

  • Oogt overduidelijk als een camera en werkt daardoor preventief.
  • Veel keuze aan lenzen.
  • Zeer geschikt voor maatwerk.
   ptz-camera-rotterdam

   PTZ camera

   PTZ staat voor (pan/tilt/zoom) wat betekent dat deze camera op afstand bediend kan worden, de camera kan om zijn horizontale as draaien (pan) en over zijn verticale as kantelen (tilt) en de lens kan in- en uitzoomen (zoom). Deze camera is erg geliefd bij bewakingsdiensten en meldkamers. Deze camera is zeer geschikt voor het observeren van van groepen mensen. Zoals bij evenementen en voetbalwedstrijden, vooral de mogelijkheid om een individu te volgen en te kunnen inzoomen op zijn of haar gezicht is een uitkomst. Deze camera komt het best tot zijn recht op een bemande post. PTZ camera’s kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. De voordelen van PT camera`s:

   • Op afstand de camerapositie veranderen
   • Op afstand In- en uitzoomen
    Thermische camera turret

    Thermische camera

    De thermische camera ook wel warmte beeld camera of infrarood camera genoemd. Alleen wordt met de laatste vaak IR nachtzicht bedoeld. Allen gebruiken infrarood licht om beeld te produceren alleen op verschillende infrarode golflengte. De meeste mensen die het hebben over een infrarood camera bedoelen IR nachtzicht hierover beschikken bijna alle beveiligingscamera’s. Terwijl een warmtebeeldcamera infrarode stralingswarmte omzet in een interpreteerbaar warmtebeeld, in kleur of zwart/wit dat maakt even niet uit het doel is

    • Indringers kunnen zich moeilijk verstoppen,
    • Kan nauwkeurig temperatuur meten
    • Maakt ook detectie van brand 

    Van een goed adviesgeprek wordt u altijd wijzer.

    Vraag vandaag nog een vrijblijvend en kostenloos adviesgesprek aan. Alarmsystemen voor bedrijven