bedrijven overheaddeuren beveiligen

Alarmsystemen voor het MKB

Inclusief alarmopvolging en onderhoud

Continuïteit van uw bedrijf in gevaar

Als ondernemer gaat u voor het beste resultaat. Door wendbaar met klantsituaties om te gaan en bedrijfsrisico’s te beperken. Slachtoffer worden van inbraak of andere criminele activiteiten vormt helaas een reëel risico. Een alarmsysteem voorkomt dat de continuïteit van uw bedrijf door dit inbraakrisico in gevaar wordt gebracht. Gecombineerd met snelle alarmopvolging bespaart u een hoop ellende als het erop aan komt.

Inbraakbeveiliging voor bedrijven

Inbraakbeveiliging voor bedrijven is maatwerk

Elke bedrijf is uniek en heeft te maken met specifieke ondernemingsrisisco’s. Daarom zijn onze alarmsystemen altijd maatwerk. Of het nu gaat om eenvoudige of complexe oplossingen, we kunnen alle kanten uit met onze beveiligingssystemen en diensten. Wij zijn bekend met allerlei branches, van horeca tot handel en overheid tot industrie. Het is maar net waar een bedrijf behoefte aan heeft. Ons modulaire alarmsysteem wordt speciaal voor uw bedrijf ingericht.

Alarmsystemen voor alle branches 

De alarmsystemen die wij installeren zijn bedraad, draadloos of allebei (hybride). Met eventueel speciale software om meerdere alarmsystemen en gebouwen centraal te beheren. Door vele functies en alarmuitbreidingen kunnen wij voor bedrijven uit alle branches passende oplossingen leveren.

Meldkamer voor maximale beveiliging

Wil je kunnen vertrouwen op de maximale zekerheid van een centrale meldkamer? Dan kan dat natuurlijk ook met Focus op beveiliging. Wij werken samen met zogenaamde PAC`s (particuliere alarm centrales) waar de afgesproken processen continu worden bewaakt. Met de zekerheid van een zakelijk alarmsysteem wordt een inbraak direct gemeld bij een meldkamer en de politie.

VRKI 2.0, Borg, VEB beveiligingscertificaten en opleverbewijzen.

Vanzelfsprekend voldoen de vereiste beveiligingscertificaten en opleverbewijzen aan alle strenge wet- en regelgeving. Ook verzekeraars verplichten u om dit op orde te hebben. Extra zekerheid bieden we met onze 24/7 storingsdienst in combinatie met een onderhouds-contract voor bedrijven. Wel zo prettig om het risico van oponthoud maximaal te beheersen

aritech alarmsysteem

40 jaar innovatie met Aritech

Als erkent installateur streven wij voortdurend naar het hoogst haalbare niveau van service en kwaliteit. Dit vraagt om een alarmsysteem met een bewezen staat van dienst. Wij kiezen daarom voor het merk Aritech, al 40 jaar een autoriteit op gebeid van elektronische beveiligingssystemen.

De voortdurende innovatie die daarvoor nodig is vindt u niet alleen terug in de hoogwaardige hardware, maar vooral ook in de software en connectie met de meldkamer via het internet.

Cybersecurity is een niet te onderschatten aspect van inbraakbeveiliging geworden. Aritech heeft op dit gebied zijn zaken goed voor elkaar. Als eerste in de markt voldeed Aritech  aan de  grade 3 NFA2P certificering voor cybersecurity.  
 Kortom een solide en veilige basis voor elektronische beveiliging.


gecertificeerd-alarmsysteem icoon

Erkend installateur

Voldoet aan de eisen van uw  verzekering  klasse 1, 2, 3 en 4

onderhoud-alarmsysteem-4

Slim onderhoud

Slimme service op afstand een fikse besparing op uw voorrijkosten 
meldkamer-icoon-2

Alarmopvolging

Door de meldkamer, politie of surveillant van een PBO

Uitbreidbaar

Voor grote en kleine installaties integreerbaar met andere systemen
draadloos-alarmsysteem icoon

Draadloos

Onze alarmsystemen zijn hybride draadloos en bedraad

Installatie

Incl. professionele montage en persoonlijke uitleg
erkend-alarminstallateur3

Erkend installateur 

 Als VEB erkend beveiligingsinstallateur voldoen wij aan strenge eisen zoals: 

  • iedere 3 jaar een bewijs van betrouwbaarheid (justitie)
  • vakbekwaamheids eisen certificaten en diploma's
  • Risico bepaling volgens V.R.K.I. 2.0
  • jaarlijkse kwaliteitsaudits 
  • VCA gecertificeerd

    Voor u de garantie dat wij  aantoonbaar kwaliteit leveren  en op een veilige manier onze werkzaamheden uitvoeren. 
service op afstand

Slim onderhoud

Naast het jaarlijkse reguliere onderhoud kunnen wij onze alarmsystemen ook op afstand benaderen, uitlezen, updaten en wijzigen, via een beveiligde internetverbinding. Zo hoeven we u geen extra voorrijkosten te berekenen voor kleine tussentijdse aanpassingen aan uw alarmsysteem. Dit levert u een aanzienlijke kostenbesparing op.

4.8  ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

We zijn zeer tevreden over de centrale die bij ons geplaatst is.
Ook de kennis van Manuel vonden we erg prettig.Tevens kan ik focus beveiliging bij u aanbevelen.


review

Nico Kop

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Ik had in begin vooral veel vragen over welk systeem voor mijn wensen het beste was. Uiteraard wil je het liefst het goedkoopst maar ik ben blij dat ik toch uiteindelijk koos voor dat wat Manuel had geadviseerd. Thx👍
unnamed-2
jim de jong

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

We zijn zeer tevreden over camera's die geplaatst zijn. Alles is snel en netjes geplaatst met een duidelijke uitleg hoe alles werkt. Manuel weet wat hij doet, hij werkt netjes en zorgvuldig.

fara pretter

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Zeer tevreden over het werk, en ook heel goede nazorg, kan hem u gerust aanbevelen!


Tim Kok

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Prima bedrijf, scherpe prijs, flexibiliteit bij afspraken, mooi afgewerkte producten. Kortom: aanbevolen!
Cees van Breugel

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Goede dienstverlening , grondig en vakkundig.
De communicatie is altijd duidelijk en afspraken worden nagekomen!

Marwan M.C.T.

Vertrouw op snelle interventie tijdens inbraak

meldkamer

Alarmopvolging

Schade beperken tijdens een inbraak begint bij snel en adequaad handelen van de meldkamer. Wilt u kunnen vertrouwen op goed opgeleide centralisten die 24/7 uw beveiligingsoplossingen monitoren, om snel volgens het juiste protocol te kunnen handelen wanneer dat nodig is? 
Ook dat is mogelijk met Focus op beveiliging. Wij werken samen met PAC meldkamers waar de afgesproken processen continu worden bewaakt. Eventuele acties worden ondernomen volgens de geldende richtlijnen. Denk aan directe inzet van politie op het juiste moment  

  

alarm uitbreiding

Uitbreidbaar

De alarmsystemen die wij installeren voor bedrijven zijn modulair opgebouwd. Dat maakt ons alarmsysteem schaalbaar, flexibel en toepasbaar voor alle denkbare branches. Uw toekomstige uitbeidingsplannen vormen geen opstakel.

draaloos-alarm-1

Draadloos

Onze alarmsystemen zijn zowel draadloos als bedraad. Dit noemen we een hybride alarmsysteem. Dit is gunstig voor de montagetijd en dus ook de prijs. Helaas is dit niet in alle risico klasse toegestaan. Bedrijven tot en met klasse 2 en woonhuizen tot en met klasse 3.
alarm montage

Installatie

Oze alarminstallaties zien er netjes uit en voldoen aan de installatie voorschriften.

Dit vorkomt onnodige storingen en als er een storing is, dan is deze eenvoudiger op te sporen. Het komt de veiligheid en brandveiligheid ten goede. Kwaliteit begint bij het installeren 

mistgenerator

Mistbeveiliging

Wat je niet kunt zien kun je ook niet stelen. Of in geval van overvalbeveiliging, loopt een overvaller niet graag een richting in waar hij letterlijk geen hand voor ogen ziet. Onze alarmensystemen kunnen we voorzien gavanceerde mistbeveiliging voor zowel inbraakbeveiliging als overvalbeveiliging.
inbraakwerende kluis

Kluis alarm

Optioneel kunnen onze alarmsystemen worden uitgerust met speciale seismische sensoren die uw kluis bewaken onder de meest barre omstandigheden. Ook leveren wij kluizen met een slot open stand detectie, aangesloten op het alarmsysteem. U kunt dan niet inschakelen als de kluis niet op slot zit.
toegangscontrole

Toegangscontrolle

Toegangscontrole is eigenlijk een beetje de overdag versie van een alarmsysteem.

Overdag wil je ook niet dat iedereen zomaar overal kan komen, maar kun je geen alarmsysteem aan zetten. In dit geval gebruiken we toegangscontrole wel of niet geintegreerd in het alarmsysteem. ook stand alone mogelijk

Van een goed adviesgeprek wordt u altijd wijzer.

Vraag vandaag nog een vrijblijvend en kostenloos adviesgesprek aan. Alarmsystemen voor bedrijven