over ons

Over ons

Wij zijn een beveiligingsbedrijf uit Capelle aan den IJssel in de provicie Zuid-Holland. Ons specialisme is bouwkundig en elektronisch beveiligingen. Wij werken voor particulieren en bedrijven. Ons doel is het maximaal ontzorgen van onze klanten in al hun beveiliging vraagstukken. Doordat wij meerdere expertises onder één dak hebben en beschikken over een goed netwerk van gespecialiseerde partners kunnen we u complete beveilingsoplossingen aanbieden.  Zo heeft u één aanspreekpunt voor al uw beveiligingsmaatregelen.
erkend-alarminstallateur3

Ons service motto

 Kwaliteit Is een keuze en dient een doel. Wij worden enthousiast van duurzame, innovatieve goed doordachte producten, die vooral gebruiksvriendelijk en solide zijn. Deze filosofie vindt u terug in al onze adviezen en oplossingen en vormen de basis voor onze service en kwaliteitgarantie. Ook zijn wij een VEB erkend beveiligingsbedrijf wat inhoud dat we kwaliteit leveren en beveiligingscertificaten mogen afgeven voor uw verzekering.

Ons werkgebied

Zuid-Holland, Randstad, Rotterdam en omstreken, wij zijn gevestigd in Capelle aan den IJssel. Uiteraard bedienen wij ook klanten buiten de regio, maar dit is afhankelijk van het te beveiligen object, beveiligingssysteem en risico klasse, het uitgangspunt is dat service en kwaliteit altijd gewaarborgd moeten zijn.

Waarom we dit doen ?

Omdat we graag een bijdrage leveren aan een veiligere wereld waarin mensen zich veilig en comfortabel voelen.
Ook vinden we dat misdaad niet mag lonen.

Wat klanten van ons vinden Google reviews

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Goede dienstverlening , grondig en vakkundig.
De communicatie is altijd duidelijk en afspraken worden nagekomen! 
Marwan M.C.T.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Prima bedrijf, scherpe prijs, flexibiliteit bij afspraken, mooi afgewerkte producten. Kortom: aanbevolen! 

Cees van Breugel

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

We zijn zeer tevreden over camera's die geplaatst zijn. Alles is snel en netjes geplaatst met een duidelijke uitleg hoe alles werkt. Manuel weet wat hij doet, hij werkt netjes en zorgvuldig.

fara pretter

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Zeer tevreden over het werk, en ook heel goede nazorg, kan hem u gerust aanbevelen!  


Tim Kok