mistbeveiliging

Mistgenerator

Een mistgenerator (mistbeveiliging) is een apparaat dat een mistwolk van waterdamp kan creëren, die kan worden gebruikt voor, inbraakbeveiliging en overvalbeveiliging. Het werkt door een vloeistof op te warmen tot verdamptemperatuur en vervolgens via hoge druk te verspreiden als een mistwolk.

mistgenerator

Bij mistbeveiliging wordt een mistwolk gebruikt om het zicht van indringers te verminderen, waardoor het voor hen moeilijker wordt om te navigeren binnen een gebouw. Bij inbraak- en overvalbeveiliging, wordt mistbeveiliging vaak gebruikt in combinatie met andere beveiligingsmaatregelen zoals alarmsystemen en surveillance camera's. Wanneer er een inbraak of overval plaatsvindt, wordt de mistwolk geactiveerd, door het alarmsysteem of een centralist van de meldkamer, waardoor de indringers geen zicht meer hebben. Hierdoor wordt de indringer afgeschrikt en kan de politie snel ingrijpen.

Mistgeneratoren kunnen worden geïntegreerd in bestaande beveiligingssystemen of kunnen worden geïnstalleerd als een standalone systeem. Er zijn ook mistgeneratoren beschikbaar met specifieke eigenschappen, zoals het vermogen om de mistwolk te richten op specifieke gebieden, of om te werken met een brandalarm of een ander alarm.

Het is aanbevolen om een erkende leverancier van mistgeneratoren te raadplegen voor de beste oplossing voor uw mistbeveiliging, inbraak- en overvalbeveiliging. Als u vragen heeft over mistbeveiliging dan horen wij dat graag van u.

Reactie plaatsen