beveiligingsplan

Samenwerking met e-installateurs

Wanneer u als E-installateur, aannemer of architect het verzoek krijgt om een bestek te maken voor een zo compleet mogelijke installatie van a tot z. Dan kan het zijn dat er een stukje inbraakbeveiliging bij zit wat misschien niet tot uw corebusiness behoort, hierin kunnen wij u gedeeltelijk of geheel ontzorgen. Wij kunnen beveiligingsplannen maken en certificeren volgens de VRKI 2.0 risico klasse 1,2,3 en 4.

Benut de unieke kans om uw klant vooraf te behoeden voor extra kosten rond inbraakbeveiliging. Wat vooral van belang is dat er in een vroeg stadium duidelijkheid is over het benodigde beveiligingscertificaat en specifieke beveiligingsmaatregelen die opgelegd kunnen worden door de verzekeraar. Achteraf aanpassingen maken is altijd duurder als het al mogelijk is.

Hoe een toekomstige samenwerking eruit komt te zien bespreken we graag met u, plan een kennismakingsgesprek met ons in.

erkend-alarminstallateur3

Ons service motto

Kwaliteit Is een keuze en dient een doel. Wij worden enthousiast van duurzame, innovatieve goed doordachte producten, die vooral gebruiksvriendelijk en solide zijn. Deze filosofie vindt u terug in al onze adviezen en oplossingen en vormen de basis voor onze service en kwaliteitgarantie. Ook zijn wij een VEB erkend beveiligingsinstallateur wat inhoud dat we kwaliteit leveren en beveiligingscertificaten mogen afgeven voor uw verzekering.

Ons werkgebied

Zuid-Holland, Randstad, Rotterdam en omstreken, wij zijn gevestigd in Capelle aan den IJssel. Uiteraard bedienen wij ook klanten buiten de regio, maar dit is afhankelijk van het te beveiligen object, beveiligingssysteem en risico klasse, het uitgangspunt is dat service en kwaliteit altijd gewaarborgd moeten blijven.

Waarom we dit doen ?

Omdat we graag een bijdrage leveren aan een veiligere wereld waarin mensen zich veilig en comfortabel voelen.
Ook vinden we dat misdaad niet mag lonen.

Wat klanten van ons vinden Google reviews

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Goede dienstverlening , grondig en vakkundig.
De communicatie is altijd duidelijk en afspraken worden nagekomen! 
Marwan M.C.T.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Prima bedrijf, scherpe prijs, flexibiliteit bij afspraken, mooi afgewerkte producten. Kortom: aanbevolen! 

Cees van Breugel

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

We zijn zeer tevreden over camera's die geplaatst zijn. Alles is snel en netjes geplaatst met een duidelijke uitleg hoe alles werkt. Manuel weet wat hij doet, hij werkt netjes en zorgvuldig.

fara pretter

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Zeer tevreden over het werk, en ook heel goede nazorg, kan hem u gerust aanbevelen!  


Tim Kok