beveiligingsplan

Samenwerking met e-installateurs

Wanneer u als E-installateur, aannemer of architect het verzoek krijgt om een bestek te maken voor een zo compleet mogelijke installatie van a tot z. Dan kan  inbraakbeveiliging aan de orde komen, wat misschien niet tot uw corebusiness behoort, hierin kunnen wij u gedeeltelijk of geheel ontzorgen. Wij kunnen beveiligingsplannen maken en certificeren volgens de VRKI 2.0 risico klasse 1,2,3 en 4.

Benut de unieke kans om uw klant vooraf te behoeden voor extra kosten rond inbraakbeveiliging. Wat vooral van belang is dat er in een vroeg stadium duidelijkheid is over het benodigde beveiligingscertificaat en specifieke beveiligingsmaatregelen die opgelegd kunnen worden door de verzekeraar. Achteraf aanpassingen maken is altijd duurder als het al mogelijk is.

Hoe een toekomstige samenwerking eruit komt te zien bespreken we graag met u, plan een kennismakingsgesprek met ons in.

erkend-alarminstallateur3

Ons service motto

Kwaliteit Is een keuze en dient een doel. Wij worden enthousiast van duurzame, innovatieve goed doordachte producten, die vooral gebruiksvriendelijk en solide zijn. Deze filosofie vindt u terug in al onze adviezen en oplossingen en vormen de basis voor onze service en kwaliteitgarantie. Ook zijn wij een VEB erkend beveiligingsinstallateur wat inhoud dat we kwaliteit leveren en beveiligingscertificaten mogen afgeven voor uw verzekering.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

focusopbeveliging favicon

Bouwkundig en elektronische beveiliging.  

Samenwerking op gebied van inbraak beveiliging, voor zowel elektronisch als bouwkundig. Wij beschikken over kennis en ervaring als het gaat over inbraakbeveiliging, maar wij beschikken ook over een goed netwerk van gespecialiseerde partners in diverse beveiligingsdisciplines. Hiermee kunnen we zo goed als alle soorten inbraak en overvalbeveiliging het hoofd bieden.

focusopbeveliging favicon

Bouwkundig opleverbewijs (BK) 

Wij werken regelmatig samen met technische beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in de (EL) installaties maar geen bouwkundige (BK) maatregelen maken. Toch heeft een klant vaak een BK opleverbewijs nodig voor de verzekering om samen met het EL opleverbewijs tot een certificaat waardige oplossing te komen. Hier kunnen wij u mee helpen.

focusopbeveliging favicon

Risico analyses maken.

Wij kunnen voor u risico analyses maken of u hierin assisteren. 

focusopbeveliging favicon

Beveiligingsplannen maken.

Een goed beveiligingsplan maken dat aan de geldende richtlijnen voldoet, VRKI 2.0 risicoklasse 1,2,3 en 4. Maar ook maatwerk in overleg met de verzekeringsmaatschappij. 
focusopbeveliging favicon

Beveiligingsplannen en verzekeringseisen beoordelen.

Wilt u weten of een aangeboden beveiligingsplan goed is en volgens de regels, maar ook kunnen we voor u de eis van de verzekering onder de loep houden om te kijken of de eisen realistisch zijn en volgens de geldende VRKI 2.0 en zo nodig u en uw verzekeringsagent hierin adviseren. 
focusopbeveliging favicon

Advies op gebied van inbraakbeveiliging en installaties.

Ons advies is, vooral vooraf weten welke beveiligingsmaatregelen de verzekeraar eist. Nog voordat er maar een schets of tekening gemaakt is. Wij komen met regelmaat van de klok tegen dat er eigenlijk andere gevel elementen gebruikt hadden moeten worden of verkeerd glas. zo zijn er nog wel wat valkuilen voor een certificaat waardige beveiligingsoplossing.  . 

Ons werkgebied

Zuid-Holland, Randstad, Rotterdam en omstreken, wij zijn gevestigd in Capelle aan den IJssel. Uiteraard bedienen wij ook klanten buiten de regio, maar dit is afhankelijk van het te beveiligen object, beveiligingssysteem en risico klasse, het uitgangspunt is dat service en kwaliteit altijd gewaarborgd moeten blijven.

Waarom we dit doen ?

Omdat we graag een bijdrage leveren aan een veiligere wereld waarin mensen zich veilig en comfortabel voelen.
Ook vinden we dat misdaad niet mag lonen.

Wat klanten van ons vinden Google reviews

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Goede dienstverlening , grondig en vakkundig.
De communicatie is altijd duidelijk en afspraken worden nagekomen! 
Marwan M.C.T.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Prima bedrijf, scherpe prijs, flexibiliteit bij afspraken, mooi afgewerkte producten. Kortom: aanbevolen! 

Cees van Breugel

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

We zijn zeer tevreden over camera's die geplaatst zijn. Alles is snel en netjes geplaatst met een duidelijke uitleg hoe alles werkt. Manuel weet wat hij doet, hij werkt netjes en zorgvuldig.

fara pretter

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Zeer tevreden over het werk, en ook heel goede nazorg, kan hem u gerust aanbevelen!  


Tim Kok